☰ Menu
DE   |   EN
Causaconcilio – Rechtsanwälte und Notare in Kiel, Hamburg, Flensburg und Schönberg

Grænseløs god rådgivning - Scandinavian Desk

Vores Scandinavian Desk tager sig af virksomheder fra Skandinavien, som har brug for juridisk bistand og repræsentation på deres modersmål i forhold til deres handelsmæssige aktiviteter på det tyske marked. For tyske klienter, som har brug for skandinavisk retshjælp, sker rådgivningen og repræsentationen hos vores skandinaviske samarbejdspartnere på stedet. Profitér af vores mangeårige erfaring og vores interkulturelle kompetencer inden for juridisk virksomhedsrådgivning.

Fra nord til syd

Advokaten Ulrike Otter er autoriseret tolk i dansk og svensk og hjælper skandinaviske virksomheder med at finde sig til rette idet tyske retssystem og løse problemer på en kompetent måde. Hun påtager sig hovedsaglig opgaver inden for etablering i Tyskland, kreditsikring, ejendomsret og debitorstyring. I den forbindelse får hun støtte fra et veletableret inkassoteam, der i mange år har gennemført krav fra skandinaviske virksomheder i Tyskland med succes.

Vores dansktalende advokat Ulrike Otter fungerer som bindeled til de andre retsområder.

Fra syd til nord

For vores tyske klienter har vi ligeledes mange ydelser, som realiseres i samarbejde med et stort og bredt netværk i Skandinavien. Vores Scandinavian Desk overtager koordinationen og korrespondancen med de skandinaviske advokater.

Top